Utmerkede Måter å Finne Bedre Smykker For Deg

Med gullpriser til skyhøy verdi akkurat nå, kjøper mange mennesker gull som en investering. Hvis du kjøper gullsmykker fra et privat salg, er det en mulighet for at du bare kan ende opp med å investere i «idioter» gull. Denne artikkelen vil gi deg noen tips om å kjøpe smykker og hvordan du kan redde deg selv fra å bli lurt.

Oppbevar smykkene dine i filt. Det er alltid irriterende når et stykke av dine favoritt smykker begynner å anløpe. For å holde det fra tarnishing, bare sørg for at du lagrer den riktig. Bruk en filtpose eller til og med en smykkeboks foret med filt. Det vil bidra til å holde smykker fra tarnishing.

Ikke Kjøp brukte øredobber uten desinfisering av innlegg eller ørekroker. Andre mennesker har vært iført dem, spesielt sant for vintage stykker, og det er nok av bakterier liggende rundt. Ta litt sitronsaft eller hydrogen peroxide, klem noen på en bomullsdott og kjøre den over øret stykker av øredobber. Dette vil drepe bakteriene, noe som gjør det trygt å bære øredobber.

For å vise fram en grasiøs nakke, prøv å bruke en choker. En choker vil umiddelbart trekke øynene til halsen og kan fremheve det på en rekke måter. Et enkelt bånd choker kan gjøre nakken din ser mer delikat, mens en dramatisk, prangende choker kan gjøre nakken din ser lenger. Hvis du er stolt av nakken, en choker er en fin måte å fullføre noen utseende.

Gjenbruk din smykker for å få mest slites ut av hver brikke. Pakk et halssmykke rundt håndleddet for å mote et nytt armbånd. Slip et par klips-på øredobber på et par pumper som sko klipp, og tilsett litt gnisten til vanlig hæler. Fest en PIN eller brosje til et halskjede og oppdatere utseendet.

Kjøp smykker på salg når det er mulig. Du kan spare store mengder penger hvis du er kunnskapsrik. Se etter de beste kampanjer og salg på Internett, i lokalavisen, på TV-annonser, og selv i storefront vinduer. Vurder å kjøpe noe som er ute av stil for å få en bedre avtale.

Hold edelstenene glitrende i smykker som de alltid er nye. Du kan holde dine vakre steiner ser sitt beste ved å slikke dem i samme løsning som brukes til å suge proteser. Protese rensemiddel er kostnadseffektive og allment tilgjengelige. Bruk for en natt, og juvelene dine vil se ut som nye igjen.

Ved fastsettelse av type smykker du bør kjøpe for betydelige andre, bør du alltid huske på at kvaliteten teller. Selv om du bør alltid mål å gjøre kjøpet en rimelig en, trenger du ikke ønsker å ofre kvalitet. Når du har en fastsatt pris, shoppe rundt for en god avtale.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, investerer mange mennesker i gullsmykking i dag som svar på at verdien er så høy. Hvis du ikke vet mye om gullsmykker, kan du bare ende opp med å bli lurt til å kjøpe «idioter» gull. Bruk tipsene fra denne artikkelen, for å hjelpe deg med å plukke ut autentiske gullsmykker av høy kvalitet.

Vil Du Bli Smykkeekspert?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.