Hvordan Estimere Verdien Av Smykkene Dine

I tusenvis av år har folk brukt smykker til å pryde seg selv, uttrykke kraftige følelser og skape et sterkt og minneverdig bilde for seg selv. Fra de billigste baubles til de dyreste og luksuriøse diamantene, gull og juveler, kan et enkelt smykke gi et stort utsagn som ikke kan unngås. Disse informative tipsene gir deg en ny forståelse av smykker.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostyme smykker. Kostyme smykker selger i flere design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel mister kostyme smykker i løpet av noen måneder eller år sin farge som får det billige metallet til å vise seg gjennom under. Invester i ett eller to smykker som garantert vil vare livet ut.

Hvis du ikke har noen smykkerenser tilgjengelig, kan du prøve å bruke tannkrem med natron for å rengjøre smykker fra sterling eller rent sølv. Bare gni tannkremen på det flekkete området med en myk klut og rengjør den. Sørg for å tørke smykkene for å forhindre fremtidig flekk.

Det beste verktøyet for enhver smykkejeger, enten det er å lete etter personlige skatter eller for å tjene penger på å gjenvinne gull eller sølv, er en juvelerluppe. Juvelerens lupper er små, men kraftige forstørrelsesinstrumenter designet spesielt for bruk ved undersøkelse av smykker på veldig nært hold. Noen juvelerlupper har også et innebygd, batteridrevet lys som kan være veldig nyttig hvis du undersøker brikker i et svakt opplyst område. De fleste gullsmedelupper er ekstremt økonomiske og kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av din smykkekjøpende dollar, spesielt når du kjøper fra brukte kilder.

Når du bestemmer deg for hvilken type smykker du skal kjøpe til en du er glad i, er det viktig at de vil elske lidenskapelig og elske resten av livet. Dette er ikke noe du vil avgjøre raskt. Hvis du gjør det, vil de sannsynligvis ikke like gaven din.

Hvis du kjøper et smykke til kona din på jubileet ditt, hvorfor ikke få et matchende stykke til bursdagen hennes? Det er alltid deilig å ha smykker som passer sammen, så fullfør et sett over et år for henne! Ingen kvinne vil bli skuffet når du presenterer henne for et vakkert smykke.

For å sikre at smykkene dine får deg til å se flott ut, bruk smykker som komplimenterer hudtonen din. Hvis du har en kjølig hudtone, velger du smykker med sølvfarge. Når du bruker edelstener, prøv perler eller juveltonede steiner. For å komplimentere en varm hudfarge, bruk gullsmykker og stykker med jordfarger. Korall og turkis ser også bra ut på de med varm hud.

Cure den grønne huden på kobbersmykker enkelt. Når du bruker smykker som har en kobberbase, kan du snart bli en martian. Det grønne er forårsaket av metallet som oksiderer. Stopp det i sporene ved å bruke klart neglelakk på enhver smykkeoverflate som kommer til å berøre din bare hud.

Som om noen virkelig trengte mer grunn til å beundre og verne om flotte ringer, halskjeder og armbånd, er tipsene du nettopp har lest bare et lite utvalg av gleder og gleder knyttet til bruk, kjøp og til og med smykker. Med denne informasjonen vil du oppdage at hvert stykke får en helt ny betydning.

Vil Du Bli Smykkeekspert?